English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Ο Δήμαρχος Νάουσας
Οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Εγγραφή στο μητρώο εθελοντών
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

ΒΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/9 ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ «ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ»

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή νέων μουσικών σχημάτων άνοιξε το βράδυ του Σαββάτου (29/8) η αυλαία του Φεστιβάλ Ροκ Συγκροτημάτων, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας και η Κ.Ε. ΔΗ.ΠΟ.Ν στο θερινό Δημ. Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Κηρύσσοντας την έναρξη του Φεστιβάλ ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αν. Καραμπατζός, τόνισε ότι στόχος του Φεστιβάλ Ροκ Συγκροτημάτων είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης στα τοπικά συγκροτήματα, στηρίζοντας ιδιαίτερα τους νέους μουσικούς. Ευχαρίστησε τα συγκροτήματα για τη συμμετοχή τους, τους τεχνικούς, τους χορηγούς και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση με την εθελοντική συμμετοχή τους. Ευχήθηκε η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2008 με τις συναυλίες των τεσσάρων συγκροτημάτων στις τριήμερες ροκ εκδηλώσεις και συνεχίστηκε εφέτος, με τη συμμετοχή οκτώ συγκροτημάτων, να έχει συνέχεια και να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. 

Το γυναικείο συγκρότημα «Phenomenon» ξεκίνησε το τρίωρης διάρκειας πρόγραμμα των συναυλιών. Η εντυπωσιακή παρουσία της Ελένης Γροσδούλη στην κιθάρα, της Φανής Ζώγιου στα τύμπανα, της Κατερίνας Μυλωνά στο Μπάσο, της Ελεονώρας Ρότζιου στα πλήκτρα και της Αλίκης Κελεμουρίδου στα φωνητικά, κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Την σκυτάλη πήρε το συγκρότημα «Dreamers» με τους Λάζαρο Μητσκόπουλο και Στοΐδη Αναστάση στις κιθάρες και την Αθηνά Πέϊου στα φωνητικά, να ερμηνεύουν καταπληκτικά γνωστά ροκ τραγούδια και μπαλάντες. Ακολούθησαν οι «Mad Rake», με τους Crhis AD στην Κιθάρα/φωνητικά, τον Billy A στην κιθάρα, τον S.P. Rodgatt στο Μπάσο, την Villy G  στα τύμπανα, που με την σκηνική παρουσία και το δυναμικό ηλεκτρικό ήχο τους ξεσήκωσαν το νεανικό κοινό. Το γνωστό και δημοφιλές στο κοινό της Νάουσας συγκρότημα «Bad Version», με τους Φώτη Νταβόρα στο μπάσο, την Μαρία Μοροβιάννη στα φωνητικά, τον Πέτρο Σιλιγκούνα στην κιθάρα, τον Σταύρο Ζάμπα στα τύμπανα και τον Αριστείδη Τύπο στα πλήκτρα, έκλεισαν εντυπωσιακά την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ.

Εξαιτίας της βροχής το βράδυ της Κυριακής (30/8), δεν έγιναν οι συναυλίες των συγκροτημάτων «Castrac» (Μαξ Θεοδωρίδης- φωνή, Θανάσης Ρατάϊτζίκ- κιθάρα/φωνή, Δημήτρης Χρυσοχόου-κιθάρα, Νίκος Τεκρίδης-μπάσο, Θανάσης Σαπουντζής-τύμπανα)Eruptus” (Γιώργος Οικονόμου-κιθάρα, Κων/νος Κολοβός- τύμπανα, Λάζαρος Μητσκόπουλος-φωνητικά, Αστέρης Περισοράτης-πλήκτρα, Γιώργος Δημητριάδης-φωνητικά, Γιώργος Κύρου-Κιθάρα, Σιμόν Σιμονιάν- Μπάσο, “Co Raptor” (Στέλιος Δόδης- κιθάρα/φωνητικά, Θέμης Λειβαδίτης- κιθάρα/φωνητικά, Κατερίνα Μυλωνά-μπάσο, Χρήστος Μπατσίλας-τύμπανα και  Αλίκης Κελεμουρίδου-φωνητικά), και “ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ” (Θεόφιλος Αμανατίδης-κιθάρα/φωνητικά, Γιάννης Μάνος-πλήκτρα/φωνή, Θανάσης Παρίζας-μπάσο, Ευριπίδης Τσίλκος-κιθάρα, Γιώργος Βογιατζής-τύμπανα). Οι συναυλίες των πιο συγκροτημάτων θα γίνουν στην αίθουσα «Στέκι Νεολαίας την Παρασκευή (4/9). Ώρα έναρξης 8:30μ.μ. Υπενθυμίζεται ότι ισχύει το σχετικό απόκομμα εισιτηρίου από την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ.

Χορηγοί  του Φεστιβάλ Ροκ Συγκροτημάτων ήταν οι επιχειρήσεις: PHILIPPOSSOUND-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΗΔΑΣΗΣ, ORIGINAL PRINT- ΒΙΚΥ ΡΑΛΗ/ΦΙΛΩΤΑΣ ΗΛΚΟΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΙΩΝΑ, SECURITY ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 83 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ