English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Ο Δήμαρχος Νάουσας
Οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Εγγραφή στο μητρώο εθελοντών
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ – ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ- ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της χθεσινής (24/6) συνάντησης του Δημάρχου Νάουσας κ. Αναστάσιου Καραμπατζού και των βουλευτών του Νομού με τον Αναπλ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ Χρήστο Μαρκογιαννάκη, η οποία έγινε στο Υπουργείο για το ζήτημα που δημιουργήθηκε από την απόφαση για αναστολή λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας.

Στην συνάντηση που έγινε έπειτα από άμεση παρέμβαση του βουλευτή κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο κ. Καραμπατζός τόνισε ότι εδώ και χρόνια η Νάουσα δοκιμάζεται σκληρά από το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, και με την απόφαση αυτή χάνει και αυτά ακόμη που απέκτησε με κόπο και διεκδικήσεις. Χαρακτήρισε την απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Σχολής τελείως άδικη, προκλητική και καταδικαστική για τη Νάουσα, επισημαίνοντας ότι, την ώρα που η πόλη χρειάζεται μέτρα στήριξης από την πολιτεία έρχεται μια απόφαση που προκαλεί δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση σε όλους τους Ναουσαίους, λέγοντας επί λέξει: «ως εδώ, δεν πάει άλλο».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης διευκρίνισε ότι ουσιαστικά πρόκειται για εισήγηση της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, κατέστησε σαφές όμως ότι δεν ελήφθη πολιτική απόφαση και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο επανεξετάζει το ζήτημα θετικά, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους για την πόλη της Νάουσας (ανεργία, κοινωνικά- οικονομικά χαρακτηριστικά κλπ.) και η Σχολή θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Αξίζει να τονιστεί ότι η άμεση αντίδραση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμπαράσταση των βουλευτών του Νομού, καθώς κι η απόφαση να προχωρήσουν αποφασιστικά σε δυναμικές κινητοποιήσεις, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και η είδηση καλύφθηκε από πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε. (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κ.ά.) και συνέβαλλε στα θετικά αποτελέσματα της συνάντησης με τον υπουργό.     

Έτσι, μετά από τη σημερινή θετική εξέλιξη, αναστέλλονται οι προγραμματισμένες από το Δήμο Νάουσας κινητοποιήσεις που αποφασίσθηκαν στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο (23/6). Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές κ.κ Μιχάλης Χαλκίδης και Ηλίας Φωτιάδης, ενώ οι βουλευτές κ.κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Τάσος Σιδηρόπουλος οι οποίοι προσήλθαν καθυστερημένα, συνομίλησαν απευθείας για το θέμα με τον κ. Μαρκογιαννάκη.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ
Ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αν. Καραμπατζός προέβη στην ακόλουθη διευκρινιστική δήλωση, σχετικά με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι βουλευτές κ.κ. Μιχάλης Χαλκίδης και Ηλίας Φωτιάδης: «
Το περιεχόμενο της δήλωσης των βουλευτών κ.κ. Χαλκίδη και Φωτιάδη εκφράζει τους ίδιους. Στα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα του τόπου χρειάζεται η συστράτευση όλων των φορέων και πολιτικών παραγόντων, και τα όποια θετικά αποτελέσματα ας τα καρπώνεται η κοινωνία και οι πολίτες».ΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 111 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ