English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Ο Δήμαρχος Νάουσας
Οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Εγγραφή στο μητρώο εθελοντών
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ- 4 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 30 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008


Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία των εκδηλώσεων «ROCK: Αφιέρωμα στη μουσική που άλλαξε τον κόσμο» τις οποίες διοργανώνει ο Δήμος και ο Δημοτικός Πολιτιστικός Οργανισμός Νάουσας το διάστημα 18-20 Ιουλίου στο Δημοτικό πάρκο, το θερινό Δημοτικό Θέατρο και την αίθουσα τέχνης «Ναϊάς». Η διοργάνωση των εκδηλώσεων και η οριστικοποίηση του προγράμματος, ήταν το θέμα της σύσκεψης που έγινε την Πέμπτη (5/6) στα Γραφεία του ΔΗΠΟΝ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη του Δήμου, επαγγελματίες-συνεργάτες και πολίτες, οι οποίοι στηρίζουν εθελοντικά στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, που γίνονται για κοινωνικούς σκοπούς (ενίσχυση του αγώνα κατά των ναρκωτικών και των κοινωνικών-πολιτιστικών δράσεων του Δήμου).

Ο Δήμαρχος κ. Αν. Καραμπατζός, ευχαρίστησε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια προσφέροντας εθελοντικά και ανιδιοτελώς τις γνώσεις, την εμπειρία, τα τεχνικά μέσα και συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα των ναρκωτικών. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προετοιμασία που γίνεται, λέγοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι ένα αξιόλογο και ευχάριστο πολιτιστικό γεγονός για τη Νάουσα και την ευρύτερη περιοχή.

Το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων

Στη σύσκεψη οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 18 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής 20 Ιουλίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι:

Παρασκευή 18 Ιουλίου: “ROCK LAKE PARTY” (Το πάρτυ της Λίμνης). Η εκδήλωση, διάρκειας περίπου 4 ωρών, θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο γύρω από τη λίμνη του Δημοτικού Πάρκου και περιλαμβάνει ένα πλούσιο αφιέρωμα στη ροκ μουσική με τραγούδια που επιλέγουν οι γνωστοί Dj (κ. Ανδρέας Νικάκης, κ. Τάκης Πελτέκης, κ. Άκης Μελιδάκος, κ. Ηλίας Μπαβέλης, κ. Τάσος Μουρατίδης, κ. Παναγιώτης Καρυδάς), προβολή video που θα συνδυάζονται με εντυπωσιακούς φωτισμούς, ειδικά εφε, γιγαντοοθόνες και θα καλύπτονται με τρεις 3 κάμερες.

Σάββατο 19 Ιουλίου: “ROCK CONCERT” (Συναυλία Ροκ): Στο θερινό Δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» θα δοθεί συναυλία 4 παλαιών και νέων ροκ συγκροτημάτων της Νάουσας. Τα συγκροτήματα είναι: “Second Present” (Χρήστος Μάκης, Χρήστος Βουδούρης, Αλέξης Κεχαγιάς, Χρήστος Γιόκαλας), “Bad Version” (Φώτης Νταβόρας, Μαρία Μοροβιάνη, Πέτρος Σιλιγκούνας, Σταύρος Ζάμπας, Άρης Τύπος), “Eraptus” (Γιώργος Οικονόμου, Κώστας Κολοβός, Γιώργος Κύρου, Λάζαρος Μισχόπουλος, Σιμόν Σομονιάν), “Drunkart” (Δημήτρης Λίτσιος, Σταύρος Καρανάτσιος, Αθηνά Πέιου, Μάριος Τσιλογιάννης, Άλκης Παπαδόπουλος)

Κυριακή 20 Ιουλίου: “ROCK IN CINEMA” (Το ροκ στον κινηματογράφο). Η εκδήλωση περιλαμβάνει την προβολή αποσπασμάτων από τις κλασικές μουσικές κινηματογραφικές ταινίες, ροκ όπερες και μιούζικαλ: “Woodstock”, “Jesus Christ Superstar”, “Tommy”, “Hair”, “Quatrophenia” και “The Wall” καθώς και χορευτικό πρόγραμμα.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην αίθουσα τέχνης «Ναΐας» θα λειτουργεί έκθεση με δίσκους μουσικής, φωτογραφίες από μεγάλα μουσικά-κοινωνικά γεγονότα κ.ά. Στην προετοιμασία των εκδηλώσεων συμμετέχει και υποστηρίζει ο καταξιωμένος μουσικός παραγωγός και δημοσιογράφος κ. Λευτέρης Κογκαλίδης. Χορηγοί στην τεχνική υποστήριξη των εκδηλώσεων είναι οι επιχειρήσεις: “Music SP”, “Φ. Πηδάσης-Sound”, “Expert-Αντώνης Νίκου”, “Ergo-Proect” “Φωτoγραφείο Αφοι-Λιλιάμτη”, “Φωτογραφείο Κ. Ιωαννίδης”. Την επιμέλεια Οργάνωσης και παραγωγής του προγράμματος έχει ο κ. Π. Συμεωνίδης, το συντονισμό του προγράμματος των εκδηλώσεων ο κ. Στ. Τριανταφύλλου, τον τεχνικό έλεγχο ο κ. Παν. Γιάτσης, την εξυπηρέτηση του κοινού ο κ. Ν. Αντωνιάδης. Επισημαίνεται ότι στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά όσοι επιθυμούν, συμβάλλοντας στην επίτευξη του κοινωνικού σκοπού που είναι η ενίσχυση των αγώνα κατά των ναρκωτικών και των κοινωνικών-πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Νάουσας.

Πληροφορίες:

Δήμος Νάουσας: Γραφείο Τύπου & Δημ. Σχέσεων, τηλ. 23320 53036,

Ε-mail: symeonidis@naoussa.gr, Υπεύθυνος Πέτρος Συμεωνίδης.

Δημοτικός Πολιτιστικός Οργανισμός Νάουσας (ΔΗΠΟΝ):

Τηλ. 23320 29800, Ε-mail dipon@otenet.gr, Υπεύθυνος Στάθης Τριανταφύλλου.ΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 93 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
Κέντρο Κοινότητας
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ