English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Ο Δήμαρχος Νάουσας
Οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Εγγραφή στο μητρώο εθελοντών
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Κυριακή 15 Απριλίου 2007

5ος Δρόμος Θυσίας

Η αυλαία των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 185ης επετείου του Ολοκαυτώματος, άνοιξε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (13/4), με τη διεξαγωγή του 5ου Δρόμου Θυσίας. Η εκκίνηση του αγώνα, στον οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 πολίτες κάθε ηλικίας, δόθηκε στις 4:30 στο Δημοτικό Στάδιο από το Δήμαρχο κ. Αν. Καραμπατζό. Οι αγωνιζόμενοι αφού διήνυσαν την κλασική διαδρομή των 5.500μ. μέσα στην πόλη, περνώντας από ιστορικά μνημεία και παραδοσιακές γειτονιές της πόλης, τερμάτισαν πριν τις 5:00μ.μ. στο Στάδιο. Νωρίτερα δόθηκε η εκκίνηση των αγωνιζόμενων της Α΄ Κατηγορίας (Αγόρια-κορίτσια έως 12 ετών) οι οποίοι διήνυσαν διαδρομή 1.500μ. Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία ήταν:

Α΄ Κατηγορία: (αγόρια έως 12 ετών): 1) Βαλάης Κων/νος, 2) Τούφας Κων/νος, 3) Καπνιστής Νικόλαος. (κορίτσια έως 12 ετών): 1) Βουδούρη Βασούλα, 2) Καστανιώτη Ιωάννα, 3) Βρούσα Αιμιλία.

Β΄ Κατηγορία: (αγόρια 13-15 ετών): 1) Καραμίχος Χρήστος, 2) Ντάνος Νικόλαος, 3) Καπετανόπουλος Κων/νος, (κορίτσια): 1) Τσότσκου Μαρία, 2) Τόπου Ευθυμία

Γ΄ Κατηγορία: (Άρρενες έως 16-18 ετών): 1) Μπεγάσι Παντελής, (Κορίτσια 16-18 ετών): 1) Μάντσιου Χρύσα, 2) Μπιτέρνα Φένια,

Δ΄ Κατηγορία: (άνδρες 19-35 ετών): 1) Καραμίχος Ιωάννης, 2) Γκαντός Ιωάννης, 3) Δημητριάδης Παναγιώτης.

Ε΄ Κατηγορία: (άνδρες 36-50 ετών): Κουκουτέλος Αντώνιος, 2) Παναγιωτίδης Δημήτριος, 3) Μπιτέρνας Κων/νος.

Στους νικητές κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν από το Δήμο Νάουσας μετάλλια και κύπελλα, ενώ σε όλους αγωνιζόμενους δόθηκαν διπλώματα. Τις απονομές των επάθλων στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος κ. Αν. Καραμπατζός, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Ι. Παπαστόϊκας, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Παππάς, ο Αντιπρόεδρος του ΔΑΚ κ. Δημ. Πέτκος, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής κ.κ. Ι. Νουσιλάζου, Απ. Μπατσής και κα. Ηλ. Παγκαλίδου, και η εκπρόσωπος του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών κα. Δ. Σιδηροπούλου. Αξίζει να τονιστεί ότι εφέτος αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σπουδαστές της Σχολής Αστυφυλάκων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας. Τιμητική διάκριση δόθηκε στον κ. Θ. Καραμίχο, ο οποίος συμμετείχε κάθε χρόνο στον αγώνα μαζί με τους τρεις υιούς του.

Αλυτάρχης του αγώνα ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Παππάς, Συντονιστής του αγώνα και Υπεύθυνος Γραμματείας ο Καθ. Φυσικής Αγωγής κ. Αντ. Μπιτέρνας. Την Γραμματειακή Υποστήριξη είχαν οι ο κ. Γ. Μπιτέρνας, Δ/ντής του 1ου Δημ. Σχολείου, και οι Καθ. Φυσικής Αγωγής κ.κ. Ηλ. Παγκαλίδου, Δόμνα Κυρκοπούλου και Ι. Παγκαλίδου. Έφοροι διαδρομής και κριτών ήταν οι κ.κ. Αντ. Μπόλας, Χρ. Τσιάτσιος, Τ. Χριστοδούλου, Κ. Μάινος, Χρ. Μπάμπαλης, Γ. Βαρθολομαίος Για την ασφαλή διοργάνωση και την χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του αγώνα, συνέβαλλαν ιδιαίτερα του Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού, η Τροχαία Νάουσας, το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ. Χορηγοί του Αγώνα ήταν η εταιρία ΤΕΡΨΙΣ-ΝΑΟΥΣΑ και τα Καφέ Minimal και Social Café Free.

Βραδιά με Παραδοσιακούς Χορούς

Με επιτυχία έγινε το βράδυ της Παρασκευής (13/4) στο Δημοτικό Θέατρο η εκδήλωση «στης Νάουσας το χοροστάσι». Στην εκδήλωση, συμμετείχαν οι λαογραφικοί σύλλογοι: Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, Σύλλογος Βλάχων Νάουσας και Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Τα χορευτικά συγκροτήματα παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινό που γέμισε το Δημοτικό Θέατρο. Ο φιλόλογος κ. Πέτρος Στοΐδης είχε την επιμέλεια της παρουσίασης-οπτικοακουστικών και ο κ. Παν. Γιάτσης της Επιμέλεια ήχου και φωτισμού.

Μουσικό Αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες Συνθέτες

Το βράδυ του Σαββάτου (14/4) στο Δημοτικό Θέατρο δόθηκε από ορχήστρα Ναουσαίων μουσικών και τραγουδιστών η συναυλία αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες Συνθέτες. Ο κ. Κώστας Πατσιάς και οι κυρίες Ελένη Πέκαλη, Τασούλα Βογιατζή, Σόνια Σμέρνου και Μαρία Χαλκιά ερμήνευσαν τραγούδια μουσικοσυνθετών Χρήστου Λεοντή, Ηλία Ανδριόπουλου, Δήμου Μούτση, Μάνου Χατζηδάκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Μίκη Θεοδωράκη. Την ορχήστρα αποτελούσαν οι Ελένη Πασάι (Πιάνο), Φανή Τεμενούγκα (μπουζούκι), Μάκης Σιταρίδης (κιθάρα), Δημήτρης Χριστόπουλος (ακορντεόν), ενώ ποιήματα διάβασαν ο η κ. Έφη Σταμένου και ο κ. Ηλίας Τσέχος.ΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 93 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
Κέντρο Κοινότητας
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ