English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Ο Δήμαρχος Νάουσας
Οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Εγγραφή στο μητρώο εθελοντών
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

«ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» ΑΠΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012
Η παρουσίαση της διοργάνωσης «Το Δάσος των Χριστουγέννων» ήταν το θέμα της ενημερωτικής συνάντησης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (14/11) στην αίθουσα εκδηλώσεων «Εστία Μουσών». Το Δάσος των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει στη Νάουσα και στο άλσος Αγίου Νικολάου το διάστημα από 5 Δεκεμβρίου 2012 έως 6 Ιανουαρίου 2013. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ολοκληρωμένη δράση, η οποία αναδεικνύει το εορταστικό χρώμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον του Αγίου Νικολάου. Διοργανώνεται από την εταιρεία VEGALINE με τη συνεργασία της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ Α.Ε.) και την υποστήριξη του Δήμου Νάουσας.

Η αναλυτική παρουσίαση του project με τη μορφή, τους χώρους, τη λειτουργία και τη συμμετοχή εμπόρων και επαγγελματιών, έγινε από τους μετόχους της εταιρίας VEGALINE: κ. Φώτη Μιχόπουλο, κ. Σάββα Ιατρού και κα. Τέτα Γκιζκιδέλη, και από τους συνεργάτες στον τομέα της επικοινωνίας του project, κα. Τατιάνα Τούρνα και κα. Αντωνία Κασπίρη. 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο τόπος η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του «Δάσους των Χριστουγέννων» είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, και ότι γίνεται σε συνεργασία με διοργανώτρια εταιρία VEGALINE και την ΕΤΑ Α.Ε. του Δήμου Νάουσας (ΔΕΤ) με την παραχώρηση χώρου στο άλσος του Αγίου Νικολάου. Είπε ότι στόχος της πρωτότυπης πρωτοβουλίας, είναι η Νάουσα και το πανέμορφο άλσος Αγίου Νικολάου, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και για ένα μήνα, να γίνει τόπος προορισμού επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό και με τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου «3-5 Πηγάδια», συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη της πόλης με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις παραδόσεις των εορταστικών ημερών. Απηύθυνε κάλεσμα στους εμπόρους και τους επαγγελματίες να στηρίξουν την πρωτοβουλία, συμμετέχοντας στο «Δάσος των Χριστουγέννων», εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Νάουσας στην επιτυχία της διοργάνωσης.     

Για τη συνεργασία στην υλοποίηση του «Δάσους των Χριστουγέννων» μίλησε επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΤΑ Α.Ε. κ. Γιάννης Γκαρνέτας.

Το αγαπημένο Δάσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, με την ασύγκριτη ομορφιά μεταμορφώνεται για ένα μήνα σε Δάσος των Χριστουγέννων! Παραμυθένια Μανιταρόσπιτα, χιονισμένα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικο λούνα πάρκ, και πολλές γιορτινές δράσεις για διασκέδαση συνθέτουν ένα λαμπερό σκηνικό μέσα στη φύση, το οποίο περιλαμβάνει:  

  • Το φαντασμαγορικό Σπίτι και Ταχυδρομείου του «Αη-Βασίλη»
  • Τη Φάτνη και το Πάρκο με τα Ελάφια
  • Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, Carrousel και πολλά παιχνίδια
  • Δημιουργικά Εργαστήρια και αμέτρητα φανταστικά ξωτικά, ζωάκια του δάσους, λουλουδονεράιδες και καλικαντζάρους για ατελείωτο παιχνίδι.

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα τοποθετηθούν καλαίσθητοι εμπορικοί οικίσκοι (περίπτερα) προσφέροντας τη δυνατότητα στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να συνδυάσουν την ψυχαγωγία και το παιχνίδι με αγορές διαφόρων ειδών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Βαδόλας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου κ. Γιάννης Γιαννούλης, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Γιώργος Ηλίας, κ. Μαρία Καρυδά, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, αρκετοί επαγγελματίες, έμποροι και πολίτες.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο «Δάσος των Χριστουγέννων»: VEGALINE τηλ. 2310 785124, κ. 6977785045,  κ. 6977597494, www.christmas-forest.grΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 53 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ