English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Ο Δήμαρχος Νάουσας
Οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Εγγραφή στο μητρώο εθελοντών
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΖ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Χ.Κ. «3-5 ΠΑΓΑΔΙΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΝΤΟΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012


Την αμέριστη υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στην προώθηση του διεθνούς διαγωνισμού του Δήμου Νάουσας με σκοπό την αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» και της περιοχής «Ντορντόπολη» εξέφρασε ο υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης στη συνάντησή που είχε με τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Αναστάσιο Καραμπατζό και τον βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη η οποία έγινε το πρωί της Πέμπτης (12/7) στο υπουργείο. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει για τη συνολική οικονομική ανάπτυξη του Νομού Ημαθίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Χατζηδάκης ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Καραμπατζό, τον βουλευτή Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδη, τον Ειδ. Γραμματέα Σ.Δ.Ι.Τ. κ. Νίκο Μαντζούφα, και τον Γ.Γ. του Δήμου κ. Γιώργο Αδαμίδη, για το αναπτυξιακό σχέδιο που προωθείται σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.).

Ο κ. Τσαβδαρίδης, τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Νάουσας για την υλοποίηση του σχεδίου, αλλά και τη μεγάλη συμβολή που θα έχει η υλοποίησή του στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, στην αντιμετώπιση του γνωστού προβλήματος της υψηλής ανεργίας που πλήττει τη Νάουσα και ζήτησε από τον υπουργό να στηρίξει το έργο.

Ο κ. Καραμπατζός, υπογράμμισε ότι η αξιοποίηση του Χ.Κ. «3-5 Πηγάδια» και της περιοχής «Ντορντόπολη» στο αλπικής ομορφιάς Βέρμιο, είναι ένα όνειρο δεκαετιών για τους Ναουσαίους. Ζήτησε από τον υπουργό τη συνεργασία και την υποστήριξη στη συστηματική προσπάθεια που γίνεται από το Δήμο εδώ και οκτώ χρόνια και που σήμερα βρίσκεται στο στάδιο της προκήρυξης του Διεθνούς Διαγωνισμού, ώστε να γίνει πράξη το φιλόδοξο και οραματικό σχέδιο δημιουργίας ενός χιονοδρομικού, τουριστικού και αθλητικού κέντρου τεσσάρων εποχών υψηλών προδιαγραφών, με ιδιωτικές επενδύσεις, προϋπολογισμού περίπου30 εκ. ΕΥΡΩ.   

Ο κ. Χατζηδάκης συνεχάρη τον Δήμαρχο για την ολοκληρωμένη προετοιμασία του σχεδίου, επεσήμανε ότι πολιτική κατεύθυνση του υπουργείου είναι να στηρίξει επενδυτικές πρωτοβουλίες φορέων της Αυτοδιοίκησης και χαρακτήρισε το αναπτυξιακό έργο που σχεδιάζεται από το Δήμο Νάουσας ως έργο πρότυπο για τη χώρα μας. Επίσης, στο αίτημα που υπέβαλε ο Δήμαρχος και ο βουλευτής για τη συνεργασία του υπουργείου στην καλύτερη προβολή του διεθνούς διαγωνισμού, ο κ. Χατζηδάκης, είπε ότι τόσο η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης με τον Ειδ.Γρ. Σ.Δ.Ι.Τ. κ. Μαντζούφα, όσο και ο Οργανισμός Invest in Greece με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους θα βοηθήσουν ουσιαστικά την προώθηση του μεγάλου έργου.ΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 82 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ