English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Ο Δήμαρχος Νάουσας
Οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Εγγραφή στο μητρώο εθελοντών
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 2η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ -ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Με τη βράβευση δημοτών οι οποίοι εθελοντικά συνέβαλλαν με τις πρωτοβουλίες τους στην καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων σε όλο το διευρυμένο Δήμο Νάουσας και τη συναυλία της χορωδίας του Ωδείου «Αριστοτέλης», ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής (5/6) η 2η Ανθοκομική Έκθεση που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας στο πλακόστρωτο του Δημοτικού πάρκου.

Ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός χαιρετίζοντας την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, συνεχάρη όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της 2ης Ανθοκομικής Έκθεσης, (ΚΠΕ, Εικαστικά εργαστήρια Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν., σχολεία, Ορχήστρα Νέων Νάουσας, Ωδείο Αριστοτέλης), τους εκθέτες από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, τα στελέχη και το προσωπικό του Δήμου. Τόνισε ότι η έκθεση εντάσσεται στις δράσεις του Δήμου για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην φροντίδα του περιβάλλοντος. Σημείωσε ότι η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων είναι υπόθεση όλων, λέγοντας «Δεν αρκεί μόνο το προσωπικό του Δήμου να φροντίζει για να είναι ο τόπος που ζούμε καθαρός. Χρειάζεται όλοι στην καθημερινή μας ζωή με τις πράξεις μας να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό. Χρειάζεται και η εθελοντική συμμετοχή, να μην τα περιμένουμε όλα από το Δήμο. Αλλά και αν κάποιοι δεν θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια εθελοντικά, το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν, είναι να μην ρυπαίνουν κοινόχρηστους χώρους, χώρους πρασίνου, μνημεία κ.ά.». Υπογράμμισε ότι ο συμβολικός εθελοντικός καθαρισμός που έγινε το πρωί της Κυριακής, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Είπε ότι η συμμετοχή συλλόγων, φορέων, πολιτών κάθε ηλικίας και το προσωπικό του Δήμου έφερε αποτελέσματα, γιατί έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού κοινόχρηστων χώρων σε όλο το διευρυμένο Δήμο ( χώρος πάρκινγκ απέναντι από το Νοσοκομείο, «Βάλια», «Αραμπούνι», Σ.Σ. Νάουσας, κοινόχρηστοι χώροι στα Ανθέμια, την Ειρηνούπολη, δρόμοι Νάουσα-Πηγάδια, Νάουσα-Γιαννακοχώρι, περιοχές στο Ροδοχώρι, τον Στενήμαχο κ.ά.). Επεσήμανε ότι ο Δήμος ως πράξη αναγνώρισης της μεγάλης σημασίας που έχει η εθελοντική και ανιδιοτελής προσφορά των δημοτών, τιμάει στο πλαίσιο των εφετινών εκδηλώσεων πολίτες από όλο το διευρυμένο δήμο και ευχήθηκε το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν πολλοί δημότες. Κλείνοντας, είπε ότι το περιβάλλον είναι ό,τι σημαντικότερο και ότι οφείλουμε να το παραδώσουμε ως κληρονομιά στα παιδιά μας απ’ τα οποία το δανειστήκαμε, αναφέροντας και τη ρήση του Ιπποκράτη «Ηγεμονικότερον απάντων, φύσις».

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των έξι δημοτών με την απονομή τιμητικής πλακέτας. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι: κ. Αντώνης Φραγκόπουλος, κ. Κυριάκος Καραγκιοζίδης, κ. Αναστάσιος Μωυσίδης (πρόεδρος Τ.Κ. Ροδοχωρίου), κ. Νικόλαος Διάκογλου (πρόεδρος Τ.Κ. Μονοσπίτων), κ. Ζωγράφα Αλιτζανίδου-Τομπουλίδου (πρόεδρος ΤΚ. Λευκαδίων), κ. Ιωάννης Κυράνος. Την απονομή έκαναν ο Δήμαρχος κ. Αν. Καραμπατζός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Βασιλείου, Π. Αδαμίδης, Εμ. Βαδόλας, η κ. Μ. Καρυδά-Μυλωνά και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Χρ. Παππάς.

Ακολούθησε η συναυλία της χορωδίας του Μουσικού Ωδείου «Αριστοτέλης», με γνωστά ελληνικά τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Πέτρου Ρίστα, την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος. Στο πιάνο ήταν η κ. Σοφία Στάμκου και την επιμέλεια του προγράμματος είχε ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Αξίζει να τονιστεί ότι όλη την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο χώρο του πλακόστρωτου διοργανώθηκαν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δράσεις με θέμα το περιβάλλον. Συμμετείχαν: το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας, οι μαθητές του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-μΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν. και οι μαθητές των Εικαστικών Εργαστηρίων της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν. ΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 134 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ