English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Ο Δήμαρχος Νάουσας
Οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Εγγραφή στο μητρώο εθελοντών
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010


Με 44 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε τη Δευτέρα 29/11 το Δημοτικό Συμβούλιο. Στην αρχή της συνεδρίασης ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, συνεχάρη τους εκλεγέντες και επανεκλεγέντες στις δημοτικές εκλογές, τονίζοντας ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο θα αναλάβει από 1/1/2011 το δύσκολο έργο και τη μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία του «Καλλικρατικού» Δήμου Νάουσας, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η ενότητα και η συνεργασία όλων. Στην ενημέρωση του Δημ. Συμβουλίου, ο κ. Καραμπατζός αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στην διημερίδα για τους δημάρχους και περιφερειάρχες, η οποία έγινε στην Αθήνα (24/11) με θέμα το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και τις σημαντικές αλλαγές της διοικητικής μεταρρύθμισης, όπου μίλησαν ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εσωτερικών. Επίσης, ο Δήμαρχος είπε ότι προχώρησαν οι διαδικασίες έγκρισης και αδειοδότησης των δύο μεγάλων έργων της ΔΕΥΑΝ (επέκταση δεξαμενών καθίζησης, έργα υδροδότησης ορεινών οικισμών), τα οποία θα δημοπρατηθούν μέχρι το τέλος του έτους. Για τη βράβευση του χιονοδρομικού κέντρου «3-5 Πηγάδια» με το δεύτερο βραβείο στην έκθεση τουρισμού Philoxenia, είπε ότι μια πολύ σημαντική διάκριση, που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη προσπάθεια και το έργο που προσφέρουν η διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΤΑΒ.     

Η ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων θα γίνει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30΄ στην Δημοτικό Θέατρο, και οι δημαιρεσίες για την εκλογή Προεδρείου, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011.

Σχετικά με τις φήμες για την υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών (Νοσοκομείο, Δ.Ο.Υ. κλπ.) ο κ. Καραμπατζός, είπε ότι υπάρχει αγωνία και ανησυχία που επιτείνεται από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στη χώρα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Τόνισε με έμφαση ότι, είμαστε άγρυπνοι, σε εγρήγορση και έχουμε συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις. Ειδικότερα, για το Νοσοκομείο είπε ότι είχε σχετική συνάντηση με το Διοικητή κ. Τσακπουνίδη, ενώ για όσα ακούγονται και γράφονται είπε ότι είναι φήμες, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Το Υπουργείο όπως είπε, δεν έχει προβεί στη λήψη αποφάσεων για την συγχώνευση ή υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Νάουσας, το οποίο όπως σημείωσε σύμφωνα με επίσημα στοιχεία είναι στα 40 καλύτερα της χώρας για τη σωστή διαχείριση και λειτουργία του. Ωστόσο, ο Δήμαρχος δήλωσε κατηγορηματικά «παρόλα αυτά, εμείς δεν εφησυχάζουμε. Θα είμαστε πάντα σε ετοιμότητα και μπροστάρηδες στο ζήτημα που λέγεται δημόσιες υπηρεσίες (Νοσοκομείο, Δ.Ο.Υ., Πανεπιστήμιο κ.ά.) και αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις, γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι ως δημοτικό συμβούλιο, φορείς και πολίτες».        

 

 

Ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων και δεδομένων του Δήμου Νάουσας για την εφαρμογή του Προγράμματος «Καλλικράτης» (προϋπολογισμός 61.267 ευρώ).

 

Ομόφωνα αποφασίστηκε η αποδοχή της χρηματοδότησης του έργου της λειτουργικής ενοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων και δεδομένων του Δήμου Νάουσας, με σκοπό την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» (προϋπολογισμού 61.267 ευρώ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013».  ΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 47 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
Κέντρο Κοινότητας
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ