English version Αρχική σελίδα Περιεχόμενα του δικτυακού τόπου (site map) Επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας


Με μια ματιά
Δρομολόγια
Φαρμακεία
Πρατήρια καυσίμων
Τράπεζες
Ξενοδοχεία

ΧΑΡΤΕΣ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα (GIS) του Δήμου Νάουσας
Χάρτης της πόλης
Χάρτης της περιοχής
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας
Δημοτικά έργα που υλοποιεί ή ολοκλήρωσε ο Δήμος Νάουσας
Επικοινωνία με τις Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας
Δρομολόγια Αστικών λεωφορείων, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ από και προς τη Νάουσα
Φόρμα συμμετοχής σε αγώνες του Δήμου Νάουσας
Ο μακεδονικός τάφος της Κρίσεως
Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας
Αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκευθείτε
Η σχολή του Αριστοτέλους στα Ισβόρια Νάουσας
Οδηγίες πρόσβασης στη Νάουσα - Χιλιομετρικές αποστάσεις
Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα / σελιδοδίκτες

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΠΟΥΛΑ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009


Με επισημότητα και σε γιορταστικό κλίμα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου στην Παναγιωπούλα. Στην αρχή τελέστηκε ο αγιασμός από τον πατέρα Φίλιππο.  

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αν. Καραμπατζός, χαρακτήρισε τα εγκαίνια του γηπέδου σημαντικό γεγονός για τη Νάουσα, λέγοντας ότι «ένας χώρος που για πολλά χρόνια ήταν εγκαταλελειμμένος, σήμερα αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο, η πόλη αποκτά ένα γήπεδο κόσμημα, το οποίο αναβαθμίζει την περιοχή της Παναγιωπούλας και παραδίδεται στους Ναουσαίους και τη νεολαία». Αναφέρθηκε στο ιστορικό του έργου που ξεκίνησε με την αγορά του οικοπέδου από το Δήμο το 1992, επί Δημαρχίας του κ. Γ. Πολάκη. Ο κ. Καραμπατζός είπε ότι η κατασκευή του γηπέδου ήταν προσωπική του δέσμευση και στόχος της Δημοτικής Αρχής στον τομέα του αθλητισμού, ξεκίνησε το 2006 και χρηματοδοτήθηκε από εξασφάλιση ίδιων πόρων και το νοικοκύρεμα του Δήμου. Είπε ότι υλοποιήθηκαν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, σπορά χλοοτάπητα, τοποθέτηση περίφραξης, κατασκευή αποδυτηρίων-βοηθητικών χώρων κ.ά. Υπογράμμισε ότι με το νέο γήπεδο (το οποίο θα είναι η έδρα της ομάδας ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ) ενισχύονται σημαντικά οι αθλητικές υποδομές της πόλης και θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες άθλησης, φιλοξενίας αγώνων, αλλά και προετοιμασίας των ομάδων. Σημείωσε ότι το Γήπεδο Παναγιωπούλας αποτελεί τη συνέχεια των αθλητικών έργων που υλοποιήθηκαν από τη Δημ. Αρχή (Αθλητικό Κέντρο στον «Κούκο», τοποθέτηση ταρτάν και πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στο κεντρικό Στάδιο, εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου και των γηπέδων στα Δ.Δ., 4ο γήπεδο τένις κ.ά.). Είπε ότι σύντομα ολοκληρώνεται και θα εγκαινιαστεί και το Κλειστό Κολυμβητήριο του Αγίου Νικολάου, ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει στη Νάουσα. Για το γήπεδο Παναγιωπούλας είπε ότι επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού, για να μπορεί να χρησιμοποιείται σε απογευματινούς-νυχτερινούς αγώνες, η κατασκευή κερκίδων, καθώς και η ολοκλήρωση του γηπέδου ποδοσφαίρου στον οικισμό της Στράντζας, σε συνεργασία με την ομάδα του Αχιλλέα. Κλείνοντας, ο κ. Καραμπατζός ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό του Δήμου, τη διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου της Δόξας, τους περίοικους ιδιοκτήτες και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Ι. Μαλάκη, που είχε το συντονισμό του έργου.

Ακολούθησαν τα εγκαίνια του γηπέδου από το Δήμαρχο κ. Αν. Καραμπατζό, ο οποίος συμβολικά έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στον αγώνα μεταξύ των μικρών παιδιών των ακαδημιών ποδοσφαίρου ΔΟΞΑΣ και ΝΑΟΥΣΑΣ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν από το Δήμο για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Νάουσας οι: 1) κ. Χρήστος Γιατζιτζόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νάουσας, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1972 στη Νάουσα και κατέχει το ακατάρριπτο ρεκόρ στην Ελλάδα των 571 συμμετοχών σε αγώνες της Β΄ Εθνικής, 2) κ. Θωμάς Κατσιαμάκας, πρώην Πρόεδρος του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ την περίοδο 1983-89, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας που αγωνίστηκε το 1993 στην Α΄ Εθνική, 3) κ. Δημήτριος Γιαβάλκας, ο οποίος συμμετείχε στη διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ από την περίοδο 1981-1993, διετέλεσε Πρόεδρος της ΔΟΞΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ την περίοδο 1995-2007 και σήμερα συνεχίζει στη διοίκηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ. Η εκδήλωση των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με το φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Ι. Γκαρνέτας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρ. Παππάς, Ι. Μαλάκης, Μ. Καρυδά-Μυλωνά, δημοτικοί σύμβουλοι, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Αγγ. Τόλκας, ο πρώην Δήμαρχος Νάουσας κ. Γ. Πολάκης, εκπρόσωποι αθλητικών, πολιτιστικών συλλόγων, του στρατού και της αστυνομίας, άλλοι επίσημοι και πολλοί δημότες.ΝΑΟΥΣΑ

Ο τόπος
Παλαιότερη ιστορία
Επανίδρυση
Η Νάουσα σήμερα
Οικονομία
Παιδεία
Πληροφορίες

ΔΗΜΟΣ

Δήμαρχος
Συμβούλια
Οργάνωση
Δημοτικές και τοπικές κοινότητες
Δραστηριότητες - έργα
Επιχειρησιακό πρόγραμμα
Πόθεν έσχες
Κανονισμοί

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη
Αξιοθέατα
Διαδρομές
Εκδηλώσεις
Μουσεία
Πληροφορίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πηγές
Δήλωση απορρήτου
ΧΡΗΣΤΕΣ
Υπάρχουν 131 επισκέπτες αυτή τη στιγμή στο site
17ος Δρόμος Θυσίας 2019
Κέντρο Κοινότητας
Ναουσα Newsletter
Διαύγεια
Προσκλήσεις και προκηρύξεις έργων του Δήμου Νάουσας
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Πιστοποιήσεις - διακρίσεις - βραβεία του Δήμου Νάουσας
Δημόσια Διαβούλευση
Kέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου ΝΑΟΥΣΑΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Νάουσας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους
Παραχώρηση Αιθουσών
online ο Προϋπολογισμός του Δήμου Νάουσας
Γραφήματα Δήμων
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ