Ελληνική έκδοση Home page Web site contents (site map) Contact the municipal services of Naoussa


A quick look
Routes
Pharmacies
Gass stations
Banks
Hotels

MAPS
Municipality of Naoussa's Geographical Information System (GIS)
City map
Area map
Print page Add to favorites / bookmarks

Παιδική χαρά πλατείας Ειρήνης

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016
Η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης του έργου "Ανάπλαση πλατείας και διαμόρφωση παιδικής χαράς στην πλατεία Ειρήνης" εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας την Τετάρτη. Το έργο αφορά την υλοποίηση της πρώτης πλήρως πιστοποιημένης, κατάλληλης και για ΑμΕΑ, παιδικής χαράς στον βορειοελλαδικό χώρο, με όλες τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφάλειας.

Η παρέμβαση στοχεύει στη δημιουργία μιας ασφαλούς, περιφραγμένης, με κατάλληλη σήμανση και ελεγχόμενη είσοδο παιδικής χαράς 500 τ.μ., με ασφαλείς, λειτουργικές και περιβαλλοντικά φιλικές συνθήκες ψυχαγωγίας παιδιών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και κινητικών δυνατοτήτων, με 15 πιστοποιημένα παιχνίδια και ειδικό τάπητα ασφαλείας. Επιπρόσθετα, εξασφαλίζονται ιδανικές συνθήκες παραμονής των συνοδών των παιδιών, με τις απαραίτητες υποδομές και εξοπλισμό και έμφαση στους χώρους πρασίνου. Ακόμη, προβλέπεται η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED υψηλής ενεργειακής εξοικονόμησης, καθώς και καμερών ασφαλείας για να αποφευχθούν κακόβουλες ενέργειες. Η συνολική περιοχή παρέμβασης ανέρχεται σε περίπου 1300 τ.μ.

"Υλοποιούμε σύντομα ένα στολίδι, ένα αριστούργημα σχεδιασμού και αισθητικής, που καθιστά τη Νάουσα πρωτοπόρο, καλύπτοντας την πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη των νέων οικογενειών για έναν ασφαλή και υψηλού επιπέδου χώρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά, λαμβάνοντας μέριμνα και για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Παράλληλα, σχεδιάζουμε πιστοποιημένες παιδικές χαρές σε όλες τις κοινότητες, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.NAOUSSA

The place
History of old Naoussa
Re-establishment
Naoussa today
Economy
Education
Information

MUNICIPALITY

Mayor
Councils
Organization
Municipal Apartments
Activities
Business plan
Possessions
Regulations

TOURISM

The city
Sights
Trails - Exploration
Events
Museums
Information

PHOTOGRAPHS

Sources
Restricted Declaration
USERS
There are 120 visitors into the site by now
Diavgeia
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Certifications - prizes of municipality of Naoussa
Public Consultation
Naoussa's Municipal Swimming Centre

WEATHER