Ελληνική έκδοση Home page Web site contents (site map) Contact the municipal services of Naoussa


A quick look
Routes
Pharmacies
Gass stations
Banks
Hotels

MAPS
Municipality of Naoussa's Geographical Information System (GIS)
City map
Area map
Print page Add to favorites / bookmarks

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2005Έγινε το Σάββατο (9/4), η ενημερωτική ημερίδα με θέμα το νέο αναπτυξιακό νόμο και τα προγράμματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Την ημερίδα διοργάνωσε η ΑΝΗ.ΜΑ. και ο Δήμος Νάουσας και σκοπό είχε την ενημέρωση των υποψήφιων επενδυτών για τις δυνατότητες νέων επενδύσεων, τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από τα προγράμματα ενίσχυσης της γυναικείας και της νεανικής επιχειρηματικότητας. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αν. Καραμπατζός, τόνισε ότι στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρονται για νέες επενδύσεις με τα προγράμματα της Ε.Ε. και το νέο αναπτυξιακό νόμο. Επισήμανε, ότι παρά την οικονομική ύφεση την οποία διέρχεται η περιοχή μας, χρειάζεται δραστηριοποίηση και επενδυτικές πρωτοβουλίες από τους ιδιώτες, ώστε να απορροφηθούν σημαντικά κονδύλια και να στηριχθεί η τοπική οικονομία. Για τον νέο αναπτυξιακό νόμο παρατήρησε, πως περιλαμβάνει νέες διατάξεις οι οποίες βελτιώνουν τον προηγούμενο νόμο, ωστόσο δεν ικανοποιούν το αίτημα του Δήμου Νάουσας και των παραγωγικών φορέων της πόλης, για τη θέσπιση ειδικού καθεστώτος κινήτρων για την περιοχή της Νάουσας, ως «θύλακα υψηλής ανεργίας», λέγοντας ότι το αίτημα αυτό συνεχίζουμε να το διεκδικούμε γιατί, θεωρούμε ότι θα στηρίξει ουσιαστικά τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της απασχόλησης και την προσέλκυση νέων και βιώσιμων επενδύσεων.

Ακολούθησαν οι ενημερωτικές εισηγήσεις των στελεχών της ΑΝ.ΗΜΑ Α.Ε. και στο τέλος απαντήθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν διευκρινίσεις στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους επενδυτές.

Τέλος, στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Παππάς, ο Γεν. Γραμ/τέας. του Δήμου κ. Γ. Αδαμίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Νάουσας κ. Ευσ. Προύσαλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας κ. Θ. Ελευθεριάδης και παρακολούθησαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.NAOUSSA

The place
History of old Naoussa
Re-establishment
Naoussa today
Economy
Education
Information

MUNICIPALITY

Mayor
Councils
Organization
Municipal Apartments
Activities
Business plan
Possessions
Regulations

TOURISM

The city
Sights
Trails - Exploration
Events
Museums
Information

PHOTOGRAPHS

Sources
Restricted Declaration
USERS
There are 110 visitors into the site by now
Diavgeia
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Certifications - prizes of municipality of Naoussa
Public Consultation
Naoussa's Municipal Swimming Centre

WEATHER