Ελληνική έκδοση Home page Web site contents (site map) Contact the municipal services of Naoussa


A quick look
Routes
Pharmacies
Gass stations
Banks
Hotels

MAPS
Municipality of Naoussa's Geographical Information System (GIS)
City map
Area map
Print page Add to favorites / bookmarks

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΤΑ «ΠΗΓΑΔΙΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΝΤΟΡΝΤΟΠΟΛΗ»

Τρίτη 29 Μαΐου 2012Το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια» και την περιοχή «Ντορντόπολη» επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης (29/5) ο Ειδικός Γραμματέας Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.) του Υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Νίκος Μαντζούφας με τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Καραμπατζό, ενόψει έναρξης των διαδικασιών του διεθνούς διαγωνισμού για το μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο του Δήμου Νάουσας.   

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μαντζούφας ενημερώθηκε για το χιονοδρομικό κέντρο, τις υφιστάμενες υποδομές, τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις και ξεναγήθηκε στην περιοχή της «Ντορντόπολης», όπου προβλέπεται η δημιουργία μεγάλου τουριστικού συγκροτήματος και ολοκληρωμένου Κέντρου Προπονητικού και Αθλητικού Τουρισμού (ΚΕΠΑΤ). Εξέφρασε το θαυμασμό του για το φυσικό περιβάλλον, αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης που προσφέρει η περιοχή και επανέλαβε ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης θα υποστηρίξει το Δήμο Νάουσας σε όλες τις φάσεις του διεθνούς διαγωνισμού, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπουν οι Σ.Δ.Ι.Τ.

Ο κ. Καραμπατζός, επεσήμανε ότι το αναπτυξιακό σχέδιο για τα «Πηγάδια» και την «Ντορντόπολη» είναι ώριμο να προχωρήσει στη διαδικασία του διαγωνισμού, μετά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (28/5). Ευχαρίστησε τον κ. Μαντζούφα και τα στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης για την αγαστή συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί με στόχο να ευοδωθεί ο διεθνής διαγωνισμός και να γίνει πράξη το όραμα των Ναουσαίων για την αξιοποίηση του βουνού, συμβάλλοντας στη δυναμική ανάπτυξη της περιοχής.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Τ.Α.Β. Α.Ε. κ. Χρήστος Παππάς, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Αδαμίδης και το Στέλεχος του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Μαρία Γιαννοπούλου.             

Ακολούθησε συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, όπου για την πορεία του αναπτυξιακού σχεδίου και την έναρξη της διαδικασίας του διεθνούς διαγωνισμού ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Επίσης, ο κ. Καραμπατζός, υπέβαλλε το αίτημα του Δήμου Νάουσας να ενταχθεί στον προγραμματισμό των έργων της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας η βελτίωση του οδικού άξονα από Νάουσα προς «3-5 Πηγάδια», έργο απαραίτητο για την ασφαλή πρόσβαση των τουριστών και προς το Χιονοδρομικό, αλλά και στις ξενοδοχειακές μονάδες Αγίου Παύλου-Παλαιοχωρίου.NAOUSSA

The place
History of old Naoussa
Re-establishment
Naoussa today
Economy
Education
Information

MUNICIPALITY

Mayor
Councils
Organization
Municipal Apartments
Activities
Business plan
Possessions
Regulations

TOURISM

The city
Sights
Trails - Exploration
Events
Museums
Information

PHOTOGRAPHS

Sources
Restricted Declaration
USERS
There are 72 visitors into the site by now
Diavgeia
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Certifications - prizes of municipality of Naoussa
Public Consultation
Naoussa's Municipal Swimming Centre

WEATHER