Ελληνική έκδοση Home page Web site contents (site map) Contact the municipal services of Naoussa


A quick look
Routes
Pharmacies
Gass stations
Banks
Hotels

MAPS
Municipality of Naoussa's Geographical Information System (GIS)
City map
Area map
Print page Add to favorites / bookmarks

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/2) το Γραφείο Τουρισμού Δήμου Νάουσας σ’ έναν άνετο, λειτουργικό και κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο που διαμορφώθηκε στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου.

Μετά τον αγιασμό από τον π. Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, μιλώντας για το σκοπό του Γραφείου Τουρισμού, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δημιουργείται ένα νέο σημείο αναφοράς για την τουριστική ανάπτυξη. Σκοπός του Γραφείου Τουρισμού είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, των αξιοθεάτων, της ιστορίας και της παράδοσης που διαθέτει η Νάουσα και η ευρύτερη περιοχή (άλσος Αγίου Νικολάου, Χιονοδρομικά Κέντρα «3-5 Πηγάδια» και Σέλι, Αρχαιότητες, κρασί, πολιτισμός κλπ.). Τόνισε ότι ο τουρισμός είναι βασικός πυλώνας που μπορεί να λειτουργεί συμπληρωματικά με τον πρωτογενή τομέα και τα ποιοτικά προϊόντα που παράγονται, στηρίζοντας την ανάπτυξη της περιοχής και ενισχύοντας το εισόδημα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία. Σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια υλοποιήθηκαν από τον Δήμο σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση των υποδομών της πόλης, αλλά και την αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας, λέγοντας ότι όλα αυτά είναι αναγκαίο να γίνονται με καλύτερη οργάνωση και συντονισμό, αλλά και με την ουσιαστική συνεργασία των τουριστικών φορέων και των επαγγελματιών της Νάουσας. Υπογράμμισε ότι άμεσα το Γραφείο Τουρισμού θα λειτουργήσει με στελέχη του Δήμου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης εξειδικευμένου στελέχους. Κάλεσε τους επαγγελματίες να στηρίξουν το Γραφείο Τουρισμού και να προσφέρουν εθελοντικά στην καλύτερη λειτουργία του, θεωρώντας το ως δικό τους εργαλείο ενημέρωσης και προβολής. Ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του δήμου, για τη συμβολή τους στη δημιουργία του Γραφείο Τουρισμού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι μπορεί να πετύχει τον σκοπό του με την κοινή προσπάθεια και τη συνεργασία όλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Περ. Σύμβουλος κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Α. Λαζαρίδης, ο σκηνοθέτης κ. Παντελής Βούλγαρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας κ. Δημ. Μάντσιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Άγγελος Κάλλης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, επαγγελματίες, οινοποιοί κ.ά.   NAOUSSA

The place
History of old Naoussa
Re-establishment
Naoussa today
Economy
Education
Information

MUNICIPALITY

Mayor
Councils
Organization
Municipal Apartments
Activities
Business plan
Possessions
Regulations

TOURISM

The city
Sights
Trails - Exploration
Events
Museums
Information

PHOTOGRAPHS

Sources
Restricted Declaration
USERS
There are 108 visitors into the site by now
Diavgeia
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Certifications - prizes of municipality of Naoussa
Public Consultation
Naoussa's Municipal Swimming Centre

WEATHER