Ελληνική έκδοση Home page Web site contents (site map) Contact the municipal services of Naoussa


A quick look
Routes
Pharmacies
Gass stations
Banks
Hotels

MAPS
Municipality of Naoussa's Geographical Information System (GIS)
City map
Area map
Print page Add to favorites / bookmarks

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΑΡΚΟΧΩΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» ΤΗΣ ΕΡΤ3 (ΩΡΑ 15:00)

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012Αφιέρωμα στον παραδοσιακό οικισμό του Αρκοχωρίου και τη Νάουσα θα προβληθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 από την ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κυριακή στο χωριό», την οποία παρουσιάζει η δημοσιογράφος κ. Μάρνη Χατζηεμμανουήλ.

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από συνεργείο της ΕΡΤ3, το οποίο φιλοξενήθηκε από το Δήμο Νάουσας. Στο τρίωρης διάρκειας αφιέρωμα, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται τα έθιμα και οι παραδόσεις όπως τις αφηγήθηκαν οι κάτοικοι της κοινότητας, ξενάγηση στα γραφικά στενά σοκάκια με τα πέτρινα σπίτια, το παραδοσιακό έθιμο «Κουρμπάνι» κ.ά.

Συμμετείχαν: Οι Λαογραφικοί Σύλλογοι «Πυρσός», «Σύλλογος Βλάχων Νάουσας», «Αράπιτσα», η παραδοσιακή ορχήστρα του κ. Τρύφωνα Παζαρέντζη και το μουσικό σχήμα του κ. Νίκου Ζιαμπάκα. Επίσης, συνέβαλλαν ο Ιππικός Σύλλογος Νάουσας, ο ΕΟΣ Νάουσας, η Ε.Τ.Α. Α.Ε.-Ξενοδοχείο «Βέρμιον», ο κ. Χρήστος Γιατζιτζόπουλος, η κ. Ρένα Αθανασιάδου και πολλοί κάτοικοι του χωριού. Για την οργάνωση του αφιερώματος συνεργάστηκαν με την ΕΡΤ3, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Νάουσας κ. Ιωάννης Γιαννούλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρκοχωρίου κ. Βασίλης Πασχούλας, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Αθανασιάδης και τα μέλη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Αρκοχωρίου «Άρκτος». Ακόμη, στη εκπομπή μιλούν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, η Περιφ. Σύμβουλος κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Βασίλης Πασχούλας κ.ά. Το αφιέρωμα εντάσσεται στις δράσεις του Δήμου για την τουριστική προβολή της ΝάουσαςNAOUSSA

The place
History of old Naoussa
Re-establishment
Naoussa today
Economy
Education
Information

MUNICIPALITY

Mayor
Councils
Organization
Municipal Apartments
Activities
Business plan
Possessions
Regulations

TOURISM

The city
Sights
Trails - Exploration
Events
Museums
Information

PHOTOGRAPHS

Sources
Restricted Declaration
USERS
There are 58 visitors into the site by now
Diavgeia
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Certifications - prizes of municipality of Naoussa
Public Consultation
Naoussa's Municipal Swimming Centre

WEATHER