Ελληνική έκδοση Home page Web site contents (site map) Contact the municipal services of Naoussa


A quick look
Routes
Pharmacies
Gass stations
Banks
Hotels

MAPS
Municipality of Naoussa's Geographical Information System (GIS)
City map
Area map
Print page Add to favorites / bookmarks

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ 21 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011
Εντυπωσιακή είναι η πορεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νάουσας, το οποίο συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας. Αυτό επιβεβαιώνουν τα επίσημα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το διάστημα Ιανουάριος 2010-Ιανουάριος 2011 οι εγγραφές ανήλθαν σε 1.726 άτομα, 19 Κολυμβητικοί Σύλλογοι πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου (Εθνική Γαλλίας, κλιμάκια εθνικής Ελλάδος, Άρης Θες/νίκης, Ηρακλής Θες/νίκης, Εθνικός Αθηνών, Πρωτέας Λαμίας, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ναυτικός Όμιλος Μακεδονίας, Οδυσσέας Θεσ/νίκης κ.ά.) και διοργανώθηκαν 4 Περιφερειακοί Αγώνες και αγώνες επίδειξης κολύμβησης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στους παιδικούς αγώνες κολύμβησης που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαΐδα, συμμετείχαν 82 αγόρια και κορίτσια 7-13 ετών από τη Νάουσα, όπου θριάμβευσαν, κατακτώντας 21 χρυσά, 15 αργυρά και 16 μετάλλια (τα αναλυτικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νάουσας www.dkn.gr)  

Ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, δήλωσε: «Στον πρώτο χρόνο το Κολυμβητήριο της Νάουσας, το πιο σύγχρονο της χώρας μας, αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, κερδίζοντας τα κολακευτικότερα σχόλια, τόσο από ειδικούς όσο και από χιλιάδες επισκέπτες. Το ξεκίνημα που έγινε ήταν αισιόδοξο. Δικαιώνει τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν το προσωπικό, η διοίκηση και ιδιαίτερα ο υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν. κ. Κ. Τζέκος.  Χρειάζεται όμως να υπάρχει ανάλογη συνέχεια παρά τη δύσκολη συγκυρία, γιατί το Κολυμβητήριο Νάουσας ανήκει σε όλους τους πολίτες και η λειτουργία του απαιτεί την υποστήριξη όλων. Οφείλω λοιπόν να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη πορεία, όλα τα μέλη που από την πρώτη στιγμή στήριξαν το Κολυμβητήριο, και να συγχαρώ τα παιδιά και τους προπονητές για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους στους πρώτους αγώνες που έλαβαν μέρος».

 NAOUSSA

The place
History of old Naoussa
Re-establishment
Naoussa today
Economy
Education
Information

MUNICIPALITY

Mayor
Councils
Organization
Municipal Apartments
Activities
Business plan
Possessions
Regulations

TOURISM

The city
Sights
Trails - Exploration
Events
Museums
Information

PHOTOGRAPHS

Sources
Restricted Declaration
USERS
There are 116 visitors into the site by now
Diavgeia
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Certifications - prizes of municipality of Naoussa
Public Consultation
Naoussa's Municipal Swimming Centre

WEATHER