Ελληνική έκδοση Home page Web site contents (site map) Contact the municipal services of Naoussa


A quick look
Routes
Pharmacies
Gass stations
Banks
Hotels

MAPS
Municipality of Naoussa's Geographical Information System (GIS)
City map
Area map
Print page Add to favorites / bookmarks

ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010


Με την ευχάριστη γιορτή που διοργάνωσε το 7ο Νηπιαγωγείο Νάουσας και η Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (14/6) η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής (Π.Κ.Α.) την εφετινή περίοδο.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αν. Καραμπατζός, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Ι. Γκαρνέτας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Γιάντσης και ο υπεύθυνος αγωγής υγείας της Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σ. Στάμος και γονείς των παιδιών. Στην εκδήλωση οι μαθητές με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους κα. Δ. Ελευθεριάδου και κα. Φ. Κανταρτζή, παρουσίασαν ένα ευχάριστο πρόγραμμα με τραγούδια και παιχνίδια. Ο Δήμαρχος μιλώντας στα παιδιά, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι όλοι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί όταν κυκλοφορούμε στο δρόμο, να τηρούμε τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. και να σεβόμαστε τους πεζούς. Συνεχάρη το 7ο Νηπιαγωγείο για τη διοργάνωση της γιορτής και τόνισε ότι σκοπός του Π.Κ.Α. είναι η εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής και οδικής συμπεριφοράς. Χαρακτηρίστηκε χρήσιμο και ουσιαστικό το έργο που παρέχει η Υπηρεσία Δημοτικής Αστυνομίας με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της, λέγοντας στις εγκαταστάσεις του Π.Κ.Α. με πρακτικά εκπαιδευτικά μέσα μεταδίδονται στα παιδιά οι βασικές γνώσεις των κανόνων οδικής συμπεριφοράς.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος μοίρασε στους μαθητές συμβολικά δώρα.
Σημειώνεται ότι το διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος 2010, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Νάουσας επισκέφθηκαν και εκπαιδεύτηκαν 784 μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου από Σχολεία της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα είναι ανοικτό κάθε απόγευμα τις ώρες από 17:30 έως 21:00 και θα λειτουργεί ως χώρος ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για τα παιδιά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους.NAOUSSA

The place
History of old Naoussa
Re-establishment
Naoussa today
Economy
Education
Information

MUNICIPALITY

Mayor
Councils
Organization
Municipal Apartments
Activities
Business plan
Possessions
Regulations

TOURISM

The city
Sights
Trails - Exploration
Events
Museums
Information

PHOTOGRAPHS

Sources
Restricted Declaration
USERS
There are 96 visitors into the site by now
Diavgeia
Cult-CreaTE Interreg Europe
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Certifications - prizes of municipality of Naoussa
Public Consultation
Naoussa's Municipal Swimming Centre

WEATHER