Φόρμα υποβολής παρατηρήσεων - ερωτημάτων προς το Δήμο Νάουσας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Πεταμένα σκουπίδια, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια, παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, παράνομα παρκαρισμένα οχήματα, σπασμένα παγκάκια, λακκούβες, οικογένειες που δεν έχουν χρήματα για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες και ό,τι άλλο καθημερινό, μικρό ή μεγάλο πρόβλημα ζητάμε από τους πολίτες να καταθέσουν είτε στο τηλέφωνο του Δήμου, 2332350300 είτε ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.naoussa.gr, με τη δυνατότητα επισύναψης και φωτογραφιών.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Δήμου επιτρέπει στους πολίτες να αναφέρουν μέσω του διαδικτύου τα κατά τόπους προβλήματά τους. Οι δημότες μπορούν επίσης να κάνουν προτάσεις για τη βελτίωση των υποδομών της γειτονιάς τους. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στους πολίτες και τους τοπικούς φορείς να αναλάβουν δράση για τη βελτίωση της γειτονιάς τους, καθιστώντας τους Δημότες πιο ενεργά μέλη της τοπικής κοινότητας.

Υποβολή παρατήρησης - ερωτήματος - μηνύματος

Στην ακόλουθη φόρμα, μπορείτε να συμπληρώσετε κάποια παρατήρηση ή ερώτημα που θέλετε να θέσετε υπόψη των υπηρεσιών του Δήμου Νάουσας. Παρακαλούμε, εισάγετε τα στοιχεία σας. Μόνο οι επώνυμες παρατηρήσεις λαμβάνονται υπόψη.

Πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας

Επώνυμο:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
Το e-mail σας:
Η παρατήρησή σας αφορά:
  • Καθαριότητα
  • Τεχνικά
  • Φωτισμό
  • Άλλο
Παρακαλούμε, εισάγετε την παρατήρησή σας:
Κωδικός ασφαλείας:
Γράψτε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα στο διπλανό πλαίσιο. Τα γράμματα είναι όλα κεφαλαία. Αυτό απαιτείται για να αποτραπεί η χρήση της φόρμας αυτής από κακόβουλο λογισμικό.

Ο Δήμος Νάουσας δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου των στοιχείων που συμπληρώνετε σε αυτή τη φόρμα