Ελληνική έκδοση Home page Web site contents (site map) Contact the municipal services of Naoussa


A quick look
Routes
Pharmacies
Gass stations
Banks
Hotels

MAPS
Municipality of Naoussa's Geographical Information System (GIS)
City map
Area map
Print page Add to favorites / bookmarks

Στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017Στην 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και στο περίπτερο 15, stand 60 της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδας,  συμμετείχε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας, η οποία είναι και μέλος του Δικτύου Δημοτικών και Δημόσιων Βιβλιοθηκών, που συντονίζει η ΕΒΕ, την Κυριακή 15 του Μάη.

Δεδομένου ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας συμμετείχε το περασμένο καλοκαίρι με πολλές δράσεις (30 δράσεις – θεματικές ενότητες, και 45 εθελοντές) στην καμπάνια της ΕΒΕ: «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας» , κληθήκαμε να παρουσιάσουμε κάποιες δράσεις, τονίζοντας και την συμμετοχή μας στην νέα καμπάνια για το 2017.  

Σ’ αυτό το πλαίσιο και με βάση την άψογη συνεργασία και επικοινωνία μας με το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Νάουσας, παρουσιάσαμε την δράση με θέμα την «Μεσογειακή Διατροφή» , με τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., στους  επισκέπτες της ΔΕΒΘ, παρουσία και της διευθύντριας κυρίας Σμαρώς Φραγκοπούλου.

Τα παιδιά συγκίνησαν και ευαισθητοποίησαν όσους παρακολούθησαν το θεατρικό παραμύθι «Ο Μαρουλένιος και η καρδούλα του», αποσπώντας πολύ ζεστό χειροκρότημα.

Να σημειωθεί η συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, συνεχίζεται καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους. Στηρίζει έτσι ο Δήμος μας - Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Νάουσας - Δημοτική Βιβλιοθήκη, την προσπάθειά του για αξιοποίηση των δυνατοτήτων των μαθητών του, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Στο περίπτερο της ΔΕΒΘ-ΕΒΕ, προλόγισε ο κύριος Γρηγόρης Χρυσοστομίδης,  συντονιστής του Δικτύου και της Κ.Ε., εκπροσωπώντας την ΕΒΕ και παραβρέθηκαν στελέχη της Εθνικής μας Βιβλιοθήκης, βιβλιοθηκονόμοι -μέλη της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης.

Η παρουσίασή μας βιντεοσκοπήθηκε από το  Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (Ε.Ι.Π.), φορέα διοργάνωσης  της ΔΕΒΘ.

Την εκδήλωση υποστήριξε οικονομικά  το μπαρ The Boston’s Vetlans Old Factory , τους υπεύθυνους του οποίου ευχαριστούμε θερμά. NAOUSSA

The place
History of old Naoussa
Re-establishment
Naoussa today
Economy
Education
Information

MUNICIPALITY

Mayor
Councils
Organization
Municipal Apartments
Activities
Business plan
Possessions
Regulations

TOURISM

The city
Sights
Trails - Exploration
Events
Museums
Information

PHOTOGRAPHS

Sources
Restricted Declaration
USERS
There are 79 visitors into the site by now
Naoussa Newsletter
Diavgeia
ΕΣΠΑ 2014-2020
VisitNaoussa.gr
Certifications - prizes of municipality of Naoussa
Public Consultation
Naoussa's Municipal Swimming Centre

WEATHER